Dead or Alive 2 – Anmeldelse

Dead or Alive 2

Netent drar frem oppfølgeren til klassiske Dead or Alive. Netent tok alt som var bra fra den første, å førte det rett over. Høyere volatilitet, oppdatert grafikk og mer variasjon, dette er noe som ikke kan slå feil.

Generell Informasjon

RTP: 96.82%
Volatilitet: Høy
Lansert: 2019

Spilleautomaten

Det er faktisk ikke så mye å legge til. Den ser ut som DoA, men bare med oppgradert grafikk. Det som faktisk gjør denne spilleautomaten bra, er så klart, bonusen.

Bonus

Det er 3 forskjellige bonuser å velge mellom. For å få bonus må du få 3 scatter symboler på 1 spinn. Bonusen vi så klart alltid velger er Old Saloon MAX. Dette skyter volatiliteten i lufta, å gjør bare spillet mye mer spennende.
På bonusen er alle wilds sticky, som gjør at de blir på samme plass hvert spinn. Hvis du får flere wilds på samme hjul, får de multiplikator.

For å få ekstra spinns på bonusen, må du få 1 wild på hvert hjul. Dette er veldig vanskelig, men hvis du klarer det, kan du være sikker på å få en stor gevinst.

Konklusjon

Vil ikke anbefale at dette er en slot du spiller på starten av session. Det kan ta veldig lang tid å få bonusen i starten, å den kan så klart gi veldig lite tilbake. Hvis du er i en decent posisjon, eller bare vil prøve å hitte wild-linja, så bør du legge til denne på lista!

 


Ta en titt på Slotspinner som vant over 930,000 kroner på Dead or Alive 2