Honey Rush – Anmeldelse

honey-rush-logo

Honey Rush fra Play’N Go

Honey Rush er et av de nye spillene fra Play’N Go. Dette er en av de første spilleautomatene som har sekskantede “hjul”, med 37 symboler, som viser deg en helt ny dimensjon av spilleautomat.

Design

Glitrende diamanter, gull, sølv og bronsemynter pluss mange kule blomster-symboler, gjør at design av spilleautomaten er på topp standard. Ha fem identiske symboler for å få gevinst. Klynger kan lages i hvilken som helst form på hjulene, alt du trenger et at hvert symbol har tilknytting.

Volatilitet og Tilfeldig Funksjon

Hvis du har ett spinn som ikke har noe gevinst, kan funksjonen “Worker Colony” aktiveres tilfeldig, der symboler i midten blir transormert i hjulene for å matche, skape eller fjerne symboler. Spilleautomaten har også et “Rush Meter” som, når det er full, vil utløse Rush-funksjonen. Antall symboler i hver klynge du får, vil bidra til å fylle meteret. Meteret har fire forskjellige nivåer som kan nås ved vinnende spins, hver gang du oppnår et fult meter på uansett nivå, vil du få bonus.

Play’N Go tilsvarer spilleautomaten Honey Rush som veldig volatil, å det har de helt rett i. Med 96% RTP, er dette definitivt en spilleautomat du bør prøve.

Honey Rush på Mobil

Som alle titler fra Play’N Go, er Honey Rush såklart tilgjengelig på mobil for alle sammen.

Nyttige Lenker

Spill Honey Rush her