Monopoly Megaways – Anmeldelse

monopoly-megaways-logo

Monopoly Megaways

Monopoly er endelig tilbake i spilleautomat form, og bedre en det, så kommer den med populære megaways inkludert. Dette betyr at du har tusenvis av veier du kan vinne. Det er ikke ofte vi ser mange megaways automater som er merket.

Vi er veldig spent på hvordan denne spilleautomaten kommer til å bli, spesielt siden den kommer fra spill-leverandør Big Time Gaming som er kjent for å skape spill med høy kvalitet. Vi fikk prøvespilt automaten, og dette er definitivt en alle bør prøve.

Informasjon

Monopoly Megaways has 96.5% RTP som er ganske standard, men har veldig høy volatilitet.

Når du åpner spillet, blir du møtt med design som minner deg om monopoly brettspill, inkludert ikoner som Big Time Gaming bruker vanligvis.

En stor forskjell som du ser, i forhold til andre spill, er at bonus blir åpnet på en helt annen måte. For hvert spin som treffer, går du X antall skritt, hvor du kan lande på forskjellige hus og felt akkurat som i vanlig monopoly.

For å oppnå bonus må du lande på 3 hus på rad. Du kan også lande på sjansefelt hvor du kan få en tilfeldig bonus, som maximum megaways, eller antall skritt framover.

Det er faktisk litt vanskelig å beskrive hvordan Monopoly Megaways fungerer inn og ut, men det er veldig lett å ta for seg når du prøver.

Konklusjon

Vi anbefaler alle å prøve Monopoly Megaways på det høyeste! Spilleautomaten er full av ting som kan skje, og at det er høy volatilitet gjør den bare enda bedre. Om det er nostalgi eller megaways som du leter etter, vil denne automaten fikse det for deg.