Temple Tumble – Anmeldelse

Temple Tumble

Temple Tumble er ett eksplosivt spill fra Relax Gaming. Dra på eventyr i dypet av jungelen, og finn skjulte skatter. Det høres kanskje litt kleint ut når man leser beskrivelsen av spilleautomaten fra spilleverandør, men kanskje det faktisk er litt eventyr i denne.

Generell Informasjon

RTP: 96.25%
Format: 6×6, opp til 46,656 veier
Maksimum Vinst: 7488 x Innsats
Volatilitet: 5/5

Spilleautomaten

Det går ikke så fort i svingene når man prøver å få tak i bonusen. Relax Gaming oppgir dessverre ikke hvor mange spinns det tar vanligvis, men for oss tok det lett opp til 300 spinns. Det kan hende man lander opp til 100 x innsats hvis man får en del drager eller gullhoder, men ellers er man på utkikk etter bonus!

Bonus

For å få bonus må du åpne alle firkanter som ikke har et symbol. Hver gang ett symbol treffer, åpner de lukkede firkantene. Når alt har ett symbol, får du bonus på slutten av runden.

Du har 3 valg under bonusen du kan velge.

1 – Veldig Høy Volatilitet (Ekstra Spinns)
2- Høy Volatilitet (Ekstra Spinns og Multiplikator)
3 – Middels volatilitet (Multiplikator)

Her skal du åpne samme firkatene, men de kan gi deg ekstra spins, eller multiplikatorer. Vi anbefaler at du går for nummer 2!

Konklusjon

Vi er store fans av denne! Det hender så klart i blandt at man ikke får bonus på en stund, men det er definitivt ikke dumt å sjekke hvor varm den er på en session.

 


Her vinner CasinoDaddy over 71,000 svenske kroner på Temple Tumble